CruiseMates Cruise Community and Forums

CruiseMates Cruise Community and Forums (http://www.cruisemates.com/forum/)
-   Ask CruiseMates Staff (http://www.cruisemates.com/forum/ask-cruisemates-staff/)
-   -   Problems with the web-site (http://www.cruisemates.com/forum/ask-cruisemates-staff/239322-problems-web-site.html)

John F. November 27th, 2000 09:23 AM

Problems with the web-site
 
Hi Guys:
When I log onto the site, the left side menu will not come up for me. It just remains blank. I would greatly appreciate any help. Thanks so much. John F.

Donna November 27th, 2000 04:16 PM

RE: Problems with the web-site
 
Hi JohnF,
Once in awhile that also happens to me, its just very slow and if you put your curser over there, you can sometimes still get into other areas of the site. I usually just log out and come back later and it works fine. Unfortunately it could be many factors as to why that happens, hope you don't have the problem anymore.

Donnassei/Sealover

Tim Rubacky December 3rd, 2000 09:54 AM

RE: Problems with the web-site
 
John,

I've had this problem as well. It happens when I enter the site using the shortcut from my favorites menu but if I actually type the address into the browser, ti works fine.

Tim Rubacky
Consumer Affairs Editor

John F. December 12th, 2000 10:31 AM

RE: Problems with the web-site
 
Thanks for both of your reponses. I am still having trouble pulling up the main web-site. I can try typing in the web-site as you suggested to Tim, but no luck. It just won't ever come up. I can access part of the web-site(forums) by other means ---- www.cruise-forms.com/read let's me in, but not to all the site. Very frustrating.
Anyway, thanks. John F


All times are GMT -4. The time now is 06:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1