Go Back   CruiseMates Cruise Community and Forums > Cruise Deals. Cruise Questions and Answers! > Ask CruiseMates Staff
Register Forgot Password?

Ask CruiseMates Staff Got a question? Our staff will do its best to help.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 15th, 2005, 08:46 PM
Junior Member
Passenger
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 8
Default Problem with "new posts"?

Let's say, I go to the Carnival board--lots of yellow icons indicate new posts. I click the first arrow to go directly to new post...no problem!

Then, I use the "back" button to go back to the list, and try a second topic, this time I get a message "no new posts".....grrrrrrr........

Todd
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old September 16th, 2005, 07:02 PM
Fern's Avatar
Senior Member
Admiral
 
Join Date: Mar 2004
Location: Arkansas
Posts: 5,104
Default

Me, too

Also, when I first log on there's lots of yellow "new" messages on the left side of the index. As soon as I read anything, they disappear and running my mouse over them says "no new posts" when I can see, by the date and time, that there are new posts

Help
__________________
Fern

"A truly happy person is one who can enjoy the scenery on a detour."

Carnival Inspiration 2002 Carnival Elation 2004
Grand Princess 2004 NCL Sun 2005
Sun Princess 2006 NCL Dream 2007
Caribbean Princess 2007 NCL Dawn 2008
Island Princess 2008 Island Princess 2009
Golden Princess 2009 Carnival Conquest 2010
Grand Princess 2010 Island Princess 2011
Grand Princess 2011 Carnival Magic 2012
Carnival Dream 2012 Island Princess 2013
Carnival Magic 2013 Carnival Legend 2014
Sea Princess 2014
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 17th, 2005, 03:56 AM
Paul Motter's Avatar
Administrator
Admiral
 
Join Date: Aug 2000
Location: in my office!
Posts: 10,850
Send a message via AIM to Paul Motter
Default

I just noticed this, too. I honestly do not know if there is anything you can do about it except make a mental note. I will check, though. Apparently it is a hard thing for many message boards to do.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 17th, 2005, 01:45 PM
Senior Member
Cruise Maniac
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 168
Default

This is a tes.

When I posted on Meet & Mingle, I came up as "guest". I didn't sign in so I'm hoping that's the problem. I just signed in and I'm hoping I show up as "grannynanny"
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yesterday "New Posts" worked-Today :( Fern Ask CruiseMates Staff 3 September 21st, 2005 07:52 PM
"meet on board" link problem jhagen Chit - Chat for Cruisers 6 August 6th, 2003 12:32 PM
Problem with "Mark all Read" Char Ask CruiseMates Staff 0 May 10th, 2001 07:37 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 

All times are GMT -4. The time now is 03:02 AM.
design by: Themes by Design

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1