CruiseMates Cruise Community and Forums

CruiseMates Cruise Community and Forums (http://www.cruisemates.com/forum/)
-   Ask CruiseMates Staff (http://www.cruisemates.com/forum/ask-cruisemates-staff/)
-   -   Something is broken (http://www.cruisemates.com/forum/ask-cruisemates-staff/301571-something-broken.html)

PapaBill September 27th, 2005 11:25 AM

Something is broken
 
Depending on where in the site, when I click to reply to a message or start a new one, (obviously not here) I get clicked back to the message board topic listing. Am I alone? Maybe no one can answer if they are having the same problem.

nolou525 September 27th, 2005 11:50 AM

Happened to me this morning on the "good morning" post. Discovered that I was logged out. Funny thing was, I never log out.

Paul Motter September 27th, 2005 01:06 PM

Re: Something is broken
 
Quote:

Originally Posted by PapaBill
Depending on where in the site, when I click to reply to a message or start a new one, (obviously not here) I get clicked back to the message board topic listing. Am I alone? Maybe no one can answer if they are having the same problem.

I have tried to answer this... we have heard about people with this problem, but we cannot see the problem. Even when I am logged out if I hit the reply button all it does is take me to the log-in screen.

Papa Bill -- can you tell me where you were in the site? maybe it is forum related.

mjyanne September 27th, 2005 05:44 PM

Paul,

I have had the same problem in every forum I have tried replying too (including this very one). the first time I click it takes me back to the main board. When I come back to where I was it seems to work fine. That's been consistent with all my posts since the redesign. Hope the info helps.

Mike

Mike M September 27th, 2005 05:48 PM

Question:

Which template are you using?

Sub-silver, Iris or Iris Expanded?

This may make a difference.

Thanks,
Mike

CruzNut September 27th, 2005 06:45 PM

Logged out accidentally by CM???
 
All of a sudden I was logged out ... I never log out, but having now logged in, I can post - I think!!! LOL

PapaBill September 27th, 2005 06:58 PM

Paul first encountered it only in Chit Chat, came over here and had no problem posting the subject of this thread. Just a moment ago I could not reply here so I came out of the site altogether, came back on and now I can reply and post.
Mike , Sub Silver for me.
I'l go over to another area or two and see if I can post or reply.
Bill

rollerdonna September 27th, 2005 10:30 PM

Me too! Cannot post on Chit Chat, but here is OK. What's up?

donna


All times are GMT -4. The time now is 07:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1