CruiseMates Cruise Community and Forums

CruiseMates Cruise Community and Forums (http://www.cruisemates.com/forum/)
-   Chit - Chat for Cruisers (http://www.cruisemates.com/forum/chit-chat-cruisers/)
-   -   Having site problems` (http://www.cruisemates.com/forum/chit-chat-cruisers/392233-having-site-problems.html)

belgique October 3rd, 2012 11:45 PM

Having site problems`
 
Every time I go to Chit-Chat, it goes back to page 6 of old posts. Can't scroll back to new posts for over a week.

Any ideas?

ship2shore October 4th, 2012 12:10 AM

I have found that going to User CP and using Forum Jump function selves the problem, at leat temporarily. I have had to use it several times this week.

green_rd October 4th, 2012 09:15 AM

Me too - posted in the Technical Problems section but can't get back there to see the response.

Manuel October 6th, 2012 05:05 AM

Quote:

Originally Posted by ship2shore (Post 1449343)
I have found that going to User CP and using Forum Jump function selves the problem, at leat temporarily. I have had to use it several times this week.

I had to do that myself a couple of times this week. :mad: :( :confused:

Fern October 15th, 2012 09:16 PM

I have to join in :(. Everything was fine until last night. Now I can't get from "page 2" to "page one" on the Chit Chat board.

I'd appreciate it if one of the "bosses" (Paul, Mike, Linda, etc. ) here would email me when things are back to normal.

Thanks,

Mike M October 15th, 2012 11:33 PM

OK:

I can now recreate the problem. I am getting stuck, using Google Chrome, when I go to page 2 of any forum or search.

I can get around it by logging out and logging back in so it looks like a cookie problem.

I have sent the info back to the Mother Ship and hopefully they can figure out what's going on.

Until then log out/log in and don't go to page 2 or higher. :roll:

Take care,
Mike

Lisa October 16th, 2012 01:18 AM

Mike - I am also having this problem with IE.

ship2shore October 16th, 2012 03:51 PM

Still problems here as of Tuesday 3:45pm EST
I use IE

Kamloops Cruiser October 17th, 2012 09:52 AM

Aren't having any problems with Firefox . Have found that the latest versions of IE9 and Chrome are having a lot off issues with different websites. The issue seems to be with cookies in IE9 and the latest version of Chrome. I personally stay away from the latest versions of any web browser for at least 6 months.


All times are GMT -4. The time now is 02:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1